Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Over ons.

Uw partner in de wellnessbrancheGewoon Wellness is ontstaan uit passie. Passie voor de sauna, passie voor de wellness. Deze passie hebben we omgezet in kennis. Deze kennis willen we graag met u delen. Dit door onze opleidingen, door advies bij uw bedrijfsvraagstukken, door levering van kwaliteitsproducten waar wijzelf ook graag mee werken, door u en uw gasten een zo optimale beleving te geven tijdens het werk of een dagje ontspannen. De rode draad door ons bedrijf is dan ook: de beleving centraal.

Gewoon Wellness is een samenvoeging van Saunameester.nl en Wellness Warehouse. De opleidingen worden gegeven door Sauna-Academie welke als onafhankelijk opleidingsinstituut blijft functioneren.

 

Rob, Bram en Klaas de Bruyckere zijn al meer dan 14 jaar werkzaam in deze branche en hebben inmiddels een aantal vakmensen om zich heen verzameld die hun vak verstaan en gaan voor het best mogelijke. We leggen met het gehele bedrijf de lat dan ook erg hoog om u van dienst te kunnen zijn.

Gewoon Wellness wil met haar ervaring en kennis de beleving van de wellnessgast en het niveau van de branche omhoog halen. Gewoon Wellness houdt rekening met zowel de gast, de medewerker en het bedrijf. Met verschillende innovaties willen we de beleving, de arbeidsomstandigheden en de efficiëntie zo optimaal mogelijk maken.

Gewoon Wellness wil ook graag een partner zijn in plaats van een leverancier van diensten en producten. Wij kijken graag samen met het bedrijf naar de beste oplossing en geven een eerlijk advies. Doordat wij veel diensten en producten in huis hebben bieden wij een totaaloplossing voor de wellnessbranche.

Voordelen:
» Eén betrouwbare partner op het gebied van wellness
» Ervaring en kennis door samenwerking met de Nederlandse Sauna Vereniging en de Stichting Vakopleiding Sauna
» goede prijzen.
» Breed assortiment kwaliteitsproducten
» Doordat we al jarenlang zelf werkzaam zijn in de branche, kunnen wij goed meedenken met u