Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Nat’Arom. Verkoop en onderhoud van Nose Air geurmachines

Gewoon Wellness is de officiële dealer van Nat’Arom

Gewoon Wellness maakt onder andere gebruik van Nat’Arom  geurmachines (die voorheen werden verkocht door Nose-Air BV) voor professioneel gebruik. Wilt u een unieke beleving creëren in uw saunacomplex of wellnesscentrum dan bieden wij een aantal  geursystemen waar u dat mee kunt bereiken. Deze Nat’Arom geursystemen zijn ideaal voor gebruik in de kleedruimtes, receptie, sauna, stoombad, kruidenbaden, restaurants, toilet en in de algemene ruimtes en voegen eigen sfeer toe aan de ruimtes. Deze sfeer is afhankelijk van de geuren die u hiervoor kunt gebruiken.

De geurmachines zijn niet alleen in de wellnessbranche te gebruiken. Ze zijn zeer geschikt voor wachtruimtes, zorgcentra, winkels, en fittnesscentra.

Nat’Arom was de wereldwijde pionier met geurverstuiving. De basis van onze geurverstuiving ligt in de medische sector zo’n 25 jaar geleden. Daardoor is onze geurverstuiving niet alleen zeer effectief maar ook veilig en voldoet aan alle gezondheidseisen.

Wij maken gebruik van de machines van Nat’Arom welke zich al heeft bewezen in de wellnessbranche. Wij kunnen de Nat’Arom systemen leveren, installeren en onderhouden. Tevens leveren wij de etherische oliën voor in de geurmachines. Daarnaast zijn de geurmachines ideaal te gebruiken in onze ontwikkelde concepten en behandelingen.

xenon1      Prospectus Nose-Air 2011_Pagina_07

Belangrijke mededeling:

Onlangs is aan onze relaties met een Nat’Arom geursysteem, kenbaar gemaakt dat Gewoon Wellness door de Franse fabrikant Nat’Arôm is aangesteld als distributeur van geursystemen die voorheen door Nose-Air BV werden geleverd.

Hierdoor kan Gewoon Wellness de bestaande door Nose Air BV geleverde geursystemen goed blijven onderhouden met originele onderdelen en eventueel uitbreiden. Ook een volledig nieuwe, betrouwbare, Nat’Arom installatie behoort tot de mogelijkheden.

We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op bovengenoemde berichtgeving. Het product Nat’Arom komt hierdoor weer duidelijk op de kaart te staan! Alle relaties met een Nat’Arom geursysteem zullen de komende periode nog door ons worden benaderd.

Eerder dit jaar kwam in het nieuws dat het bedrijf  Nose Air BV failliet is verklaard. Zoals hierboven beschreven, heeft dit geen enkele invloed op het goedwerkende geursysteem die in het verleden door Nose-Air BV zijn geleverd onder de merknaam Nose Air .

Als er naar aanleiding van deze berichtgeving vragen en/of opmerkingen zijn, belt u ons dan gerust op telefoonnummer (0031)73-8801048 of stuur ons uw vraag per email naar info@gewoonwellness.nl. Wij zullen uw reactie dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Heel graag tot ziens,

Team Gewoon Wellness