Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Advies. Wij voorzien u graag van advies op het gebied van wellness

Advies voor uw sauna

De wellnessmarkt is aan het professionaliseren, we zien grotere luxere complexen met meer faciliteiten en nieuwe behandelingen.

Vanuit de markt is er vraag naar direct toepasbare kennis. Niet alleen vanuit de bedrijven, maar ook vanuit de gasten. Aspecten als veiligheid en aansprakelijkheid spelen een belangrijke rol. Wie is er aansprakelijk voor ongelukjes wanneer een werknemer fouten maakt? Heeft u er alles aan gedaan om te zorgen dat de medewerkers veilig en verantwoord kunnen werken? Hoe krijg ik nieuwe gasten binnen en hoe behoud ik de huidige? Deze vragen stellen steeds meer ondernemers zich. Daardoor is het van belang dat u een totaal inzicht krijgt in uw eigen bedrijf.

Gewoon Wellness helpt u met het oplossen van deze vraagstukken. We kunnen u voorzien van advies over nieuwbouw of verbouwing. Nieuwe toepassingen, nieuwe behandelingen, de wensen en verwachtingen van de moderne gast.

Gewoon Wellness is uw sparringpartner in uw zoektocht naar het ‘WOW effect’ binnen uw bedrijf.

Gewoon Wellness heeft zeer veel ervaring op het gebied van sauna’s en wellnesscentra. Wij kunnen u helpen en advies geven bij vraagstukken rondom saunaopleidingen, saunapersoneel, planning, kwaliteitscontroles en (ver)bouw van een sauna of saunafaciliteiten.

Het bouwen van een sauna is een grote investering, u wilt dan ook graag dat het meteen allemaal klopt. Te vaak komt het nog voor dat het, achteraf gezien, beter en makkelijker had gekund. Door onze ervaring en kennis van de processen kunnen wij een advies geven over de bouw of verbouw van een sauna. Zo hebben wij al verschillende bedrijven geadviseerd in de bouw van nieuwe faciliteiten en de correcte plaatsing van kachels. Hierbij houden wij rekening met de beleving van de gast, de werkomgeving van de medewerker en de kosten. U kunt ons ook een second opinion laten uitvoeren zodat wij kijken naar de plannen van uw leverancier.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat er meestal meer mogelijk is dan op het eerste gezicht lijkt. Zo hebben wij bijvoorbeeld in samenwerking met de Wellnessboot de zithammam ontwikkelt. Dit is een hammamritueel welke uitgevoerd kan worden zonder speciale hammamruimte, maar met gebruik van uw huidige faciliteiten. Wij kunnen vrijblijvend kijken in uw bedrijf wat de mogelijkheden zijn en of er meer verschillende behandelingen gegeven kunnen worden met de bestaande faciliteiten. Ook kunnen wij in samenwerking met uw bedrijf nieuwe innovatieve concepten ontwikkelen.

Wanneer u zich afvraagt of uw sauna wel optimaal presteert, of wanneer u duidelijke problemen signaleert kunt u ons inschakelen voor een Sauna-Check (wij noemen dit vaker: een belevingsscan). Deze check bestaat eventueel uit een mystery bezoek en een rapport met verbeterpunten. Hierna kunnen wij u advies geven in een persoonlijk gesprek. Wilt u de Sauna-Check gratis aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in:

Gratis Sauna-Check aanvragen

 

Verificatie