Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Geurmachines. Ervaring en kennis met geurmarketing

Geurmachines, aroma verdampers, geursystemen?

Voor begeuring en geurmarketing is Gewoon Wellness uw ideale partner. Begeuring met geurmachines is steeds meer in opkomst en is in de wellnessbranche al bijna een vereiste.

Als enige in de gehele BeNeLux leveren wij professionele geurmachines en geuroplossingen van de 2 wereld topmerken Nat-arom en Air-Aroma. Door officieel dealer te zijn van Nat’Arom (voorheen verkocht door het bedrijf Nose-Air BV) hebben we een enorme hoeveelheid aan productkennis binnengehaald en hebben door verdere productinnovatie systemen ontwikkeld die helemaal passen in ons huidige technologische tijdperk. We zijn nu in staat om deze hoogwaardige producten d.m.v. een computerapplicatie aan te sturen vanaf een PC, laptop of tablet.

Hierdoor krijgt u optimale controle over uw begeuring en krijgt u inzicht in het verbruik van uw geur-oliën. In combinatie met het nieuwe cartridgesysteem is uw complete geursysteem geheel onderhoudsvrij.

Met ons nieuwe en unieke systeem kunt u de begeuring vanaf uw computer regelen en instellen. Hiermee kunt u het verbruik van de apparatuur constant in de gaten houden en werken de systemen tot wel 30% zuiniger dan de huidige geursystemen. Met een onderhoudvrij cartridgesysteem ben u verzekerd van continue geur in uw bedrijf en bent u vooraf op de hoogte van de kosten.

Het begeuren van ruimtes is niet alleen een kwestie van het plaatsen van geursystemen. Zo dient er rekening gehouden te worden met de grootte, luchtstroom, geuren, geursterkte en het doel. Alleen wanneer alle factoren in balans zijn kan er een unieke geurbeleving gecreëerd worden.

Inmiddels hebben we al meerdere verschillende wellnesscentra, hotels en fitnesscentra van deze geurbeleving voorzien. Wij hebben meerdere merken geursystemen, waardoor wij de beste oplossing kunnen bieden voor uw situatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw eigen unieke bedrijfsgeur te maken. Deze corporate scent komt de herkenbaarheid van uw bedrijf ten goede.

Tevens hebben we een zeer breed scala aan stand-alone geurverstuivers die niet alleen heel effectief verstuiven maar ook een zeer mooi design hebben en betaalbaar zijn.

Naast de systemen leveren wij natuurlijk ook alle denkbare geuroliën in verschillende prijsklassen, geheel afgestemd op uw behoeften en budget.

Door meer dan 25 jaar kennis in de geurmarkt zijn wij als geen ander in staat om voor u een perfect passend geurplan te maken, uit te voeren en te continueren. Door een permanente ontwikkeling zijn onze systemen nog steeds koploper in efficiëntie en techniek.

Ook het restylen, vernieuwen of overnemen van uw huidige geurinstallatie is bij ons in de juiste handen. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze geur-ambassadeurs voor een oriënterend gesprek.

Neem contact op

459925_38381585