Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Geurmarketing. Onmisbaar in de marketingmix

Geurmarketing zinvol voor uw bedrijf?

Bezig zijn met geurmarketing is bezig zijn met het beïnvloeden van de mens door middel van geur. Dit gebied is wellicht wat minder bekend dan de audio/visuele aspecten binnen de marketing en lijkt dan ook voorbehouden aan een beperkt aantal branches (zoals sauna/wellness). Maar niets is minder waar; ook andere branches kunnen profiteren van dit instrument en omdat niet iedereen dit toepast is het onderscheidend vermogen nog groot!

Vele onderzoeken hebben inmiddels uitgewezen dat het goed toepassen van geurmarketing een significante bijdrage kan leveren aan verkoop, maar hoe pas je de geurmarketing goed toe? Belangrijke aspecten zijn het kiezen van de juiste geuren, goede verspreiding en de herhaling. Gewoon Wellness kan hierin goed adviseren.

Gewoon Wellness heeft inmiddels veel ervaring met geurmarketing in verschillende branches. Zo begeuren we bij Preston Palace meerdere ruimtes, om daar de beleving te versterken. Ook leveren we geurzakjes aan Di Capolavori, die zij bij hun webshop bestellingen doen. In de winkel verspreiden zij dezelfde geur, waardoor de klant de geur herkent bij het open maken van de bestelling. Daarnaast begeuren we verschillende wellnesscentra, zoals Wellnessresort de Zwaluwhoeve. Bij dit grote en bekende wellnesscomplex is het belangrijk dat er een bepaalde sfeer wordt gecreëerd en geur is daarin onmisbaar.

Wij maken gebruik van verschillende merken geurmachines en hebben daarnaast een eigen innovatief systeem ontwikkeld. Met dit systeem is het mogelijk om de geurmachines via internet (of netwerk) aan te sturen. Daarnaast zijn onze geurmachines betrouwbaar en navullen is makkelijk gemaakt door het gebruik van cartridges.

Neem contact op