Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Air Aroma. Geurmachines met stijl

Air Aroma: stijl en kwaliteit gecombineerd

Air Aroma geurmachines

Air Aroma is een wereldmerk op het gebied van geursystemen en geurmarketing. Het bedrijf is gestart door Nederlanders in Australië, maar inmiddels zijn er vele dealers over de hele wereld actief. In Nederland is Betere Lucht / Gewoon Wellness de officiële dealer van deze prachtige geursystemen.

De geurmachines van Air Aroma kenmerken zich door de goede kwaliteit en het stijlvolle design. Klanten van Air Aroma zijn bijvoorbeeld Fitness First, Special Sports en Ibis Hotels. De geurmachines zijn ideaal voor gebruik in fitnesscentra, wellnesscentra, hotels en winkels. Door het mooie design kunt u deze geursystemen in het zicht plaatsen, het is dus niet nodig ze helemaal weg te werken.

Air Aroma geurmachines

etherische olie air-aroma

Air Aroma beschikt over verschillende modellen in verschillende groottes en uitvoeringen. Er zijn stand-alone geur units en verstuivers die kunnen worden aangesloten aan één pomp. Daarnaast beschikken ze over een eigen lijn met pure etherische olie, die gebruikt kan worden in de geurmachines. Deze etherische olie heeft naast de aromatische werking ook een ontgeurende en een revitaliserende werking. Microben van bacteriën, virussen en schimmels die aanwezig zijn in de lucht, worden gereduceerd. Ook verminderd de verontreiniging en het aantal positief geladen gifstoffen.

 

Gewoon Wellness is officieel dealer van Air Aroma en wij voorzien u dan ook graag van advies.

Neem contact op

Air Aroma geurmachineAir Aroma geurmachineAir Aroma geurmachine Air Aroma geurmachine