Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Personeel. Ons saunapersoneel is ervaren en opgeleid

Direct sauna personeel nodig?

Gewoon Wellness heeft een breed pakket aan diensten voor saunabedrijven. Zo is het mogelijk dat onze medewerkers in uw bedrijf werken en uw eigen personeel opgeleid wordt. Gewoon Wellness kan niet alleen het personeel regelen, ook de planning kan worden geregeld. Wij zorgen dan dat er alleen personeel is wanneer u dat nodig heeft, waardoor u kosten kan besparen. Daarmee nemen wij de hele planning en ondersteuning voor rekening.

Gewoon Wellness heeft veel ervaring in het opzetten van de organisatie van het saunapersoneel. Zo kunnen wij u veel werk uit handen nemen door ervoor te zorgen dat er altijd goed opgeleid personeel op de werkvloer is, wanneer dat nodig is.

Wij kunnen u geschoold en gecertificeerd personeel leveren, tijdelijk of voor langere periode. U kunt uw wellness-activiteiten bij ons onderbrengen d.m.v. outsourcing. Ook met de werving en selectie van uw personeel kunnen wij u helpen. Door kennis en ervaring zijn we als geen ander in staat om de praktische problematiek om te zetten in een werkbare oplossing. Benieuwd naar de precieze tarieven voor gekwalificeerd saunapersoneel? Neem dan contact met ons op.

We ontwikkelen nieuwe behandelingen voor uw geschoolde werknemers. Onze tellaks (hammam) en saunameesters zijn van het allerhoogste niveau en zorgen er steeds weer voor dat iedere behandeling of opgieting een ultieme beleving is.

Al onze diensten worden gedaan vanuit slechts één gedachte: De beleving centraal

Wij hebben saunameesters die loyly’s en specials kunnen uitvoeren. Onze tellaks hebben veel ervaring en onze masseurs kunnen meerdere massagesoorten uitvoeren.

Onze saunameesters zijn ervaren in het geven van opgietingen, rhassoulbehandelingen, beheer van het natte gedeelte. Daarnaast kunnen ze ook speciale löyly’s uitvoeren.

Bent u als wellnesscentrum op zoek naar gekwalificeerde saunameesters die een löyly (opgieting) kunnen doen in de sauna? De saunameesters van Gewoon Wellness hebben een door het NSV (Nederlandse Sauna Verening) erkende opleiding gehad. Hierdoor kunnen ze een perfecte löyly geven. Ook zijn de saunameesters geoefend in het bieden van speciale löyly’s met muziek en een verhaal, een unieke beleving dus!
Wij kunnen ook het personeel van uw wellnesscentrum praktijkgerichte saunaopleidingen aanbieden.
Wij hebben een aantal speciale loyly’s in licentie. De licentie wordt geleverd met leerproces voor het personeel.

Speciale löyly
Als specialist in löyly kunnen wij voor u een speciale löyly maken of u kunt één van onze bestaande löyly in licentie krijgen. We kunnen volledig opgeleide saunameesters bij u plaatsen. U kunt zelfs saunameesters inhuren om op speciale dagen speciale opgietingen te verzorgen.