Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Innovatie. Innovatie om het ''wow'' effect weer te bereiken

Innovatie in uw sauna!

In samenwerking met de Radboud Universiteit hebben we tevens onderzoek gedaan naar de werkomstandigheden in de saunacabine. De uitkomsten van dit onderzoek helpen ons om een goed advies te geven en het opgietproces verder te optimaliseren.

Bij de löyly (opgieting) wordt ijs op de warme kachel in de saunacabine gegoten. Daarbij kunnen er etherische oliën worden gemengd met het ijs, om het ritueel van een beleving te voorzien. Daarnaast wordt er in veel gevallen weinig extra’s gedaan. Onze speciale löyly zijn een unieke beleving mét een verhaal. Door middel van speciale technieken, muziek, geuren en kleuren kan een unieke beleving worden gecreeërd. Bovendien hebben wij alles in huis om de unieke beleving te kunnen creëren, van etherische olie tot geursysteem en van begeleidende verhalen tot technieken. De löyly kan helemaal naar wens worden doorontwikkeld, innovatie gegarandeerd!

Licentie?
Als specialist in het löyly kunnen wij voor u speciale löyly maken of u kunt één van onze bestaande löyly in licentie krijgen. Onze saunameesters zijn opgeleid om de speciale löyly te kunnen geven. Ook kunnen we uw medewerkers hiervoor opleiden.

ZithammamIMG_1811B

Een aantal jaren geleden werd de hammam geïntroduceerd bij diverse Nederlandse wellnesscentra. Dit unieke ritueel bleek een groot succes en inmiddels hebben steeds meer bedrijven dit ingezien. Om een hammambehandeling te geven is echter wel ruimte nodig en dient er vaak flink geïnvesteerd te worden. Vooral voor bedrijven die deze ruimte niet hebben is dit een lastige zaak.

Voor sauna’s met beperkte ruimte is er nu een oplossing. In samenwerking met enkele sauna’s hebben wij de ‘zithammam’ ontwikkelt. Dit is een hammambehandeling, die in elke vochtige ruimte (zoals een caldarium of stoombad) gegeven kan worden, waarbij de gast in zittende houding het ritueel ervaart. Op deze manier is er geen aparte behandelruimte nodig en blijven alle elementen van dit unieke ritueel behouden. Zowel de behandelde als de behandelaar zijn zeer positief over de zithammam.
Heeft u interesse in de hammam en denkt u dat de zithammam wel mogelijk is in uw sauna of wellnesscentrum? Of wilt u de zithammam toevoegen aan uw traditionele hammam? Maak vrijblijvend een afspraak met ons zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen ook een demonstratie geven in uw sauna of een afspraak maken op een locatie waar de zithammam al wordt uitgevoerd, zodat u ziet hoe het in zijn werk gaat.

Onze werkwijze

U maakt een afspraak en wij komen op uw locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.
Wij zullen een demonstratie geven van de zithammam.
We leiden medewerkers van uw bedrijf op zodat ze de zithammam kunnen uitvoeren, of u huurt specialisten in die de zithammam uitvoeren.