Gewoon Wellness is uw partner in de wellnessbranche. Bestel wellnessproducten in onze zakelijke webshop!
Open
X

Sauna Academie.

Sauna Academie is dé opleider voor de wellnessbranche in Nederland. Met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops zijn zij in staat uw personeel kennis en vaardig-heden te leren om uw gasten een maximale wellnessbeleving mee te geven. Daarnaast komen veiligheid en verantwoord saunagebruik uitgebreid aan bod. Alle cursussen zijn op de praktijk gericht en er wordt alleen gewerkt met docenten en instructeurs rechtstreeks uit de praktijk.

Naast de erkenning van de ‘Nederlandse Sauna Vereniging’ heeft Sauna Academie inmiddels de basis erkenning van de nieuwe branchevereniging ‘Sauna en Wellness Nederland’, onderdeel van RECRON.

Er zijn opleidingen voor personeel in de sauna, hammam, sportscholen, hotels, masseurs, maar ook cursussen voor particulieren. Opleidingen voor iedere laag in uw bedrijf. Van de algemene medewerkers, schoonmakers tot aan het middelmanagement en de leiding van uw bedrijf. De opleidingen vinden plaats in ons eigen trainingscentrum of bij u op locatie.

We komen graag met u in gesprek over de opleidings-mogelijkheden binnen uw organisatie.

Docenten uit de praktijk
Alle docenten bij Sauna Academie zijn zelf werkzaam in de praktijk. Zo blijven zij zelf met de beide benen op de werkvloer staan en weten zij precies wat zich afspeelt op die werkvloer. Zij kennen de vraag van de gasten en zijn op de hoogte van marktveranderingen.

header-saunaacademie2-logo